Nevrolingvistično programiranje – delovanje in vpliv na življenje

Kako NLP – nevrolingvistično programiranje deluje in kako vam lahko izboljša življenje?

Nevrolingvistično programiranje – NLP povečuje vašo sposobnost upravljanja z lastnimi notranjimi stanji. Odlično vam pomaga, da ostanete iznajdljivi v običajno stresnih časih, najsi gre za osebne ali poklicne okoliščine, in vam daje veliko stopnjo vedenjske prilagodljivosti v težkih situacijah. Hkrati izboljša vaše komunikacijske veščine v vseh okoljih, zato je izjemno primeren ne samo za osebno rast ali individualno delo s klienti, ampak tudi za delo v poslovnih okoljih, poslovnem coachingu, timskem coachingu. Že po prvih dveh stopnjah, NLP praktik in NLP mojster praktik, imate dovolj znanja za delo v različnih okoljih. Nadgradnja in že samostojen poklic pa je zagotovo 3. stopnja – NLP coaching.

Ali NLP deluje v mojem vsakdanjem življenju?

Učinkovitost v življenju določa tudi to, kako hitro ste se sposobni učiti novih veščin in znanja na kateremkoli področju. In nevrolingvistično programiranje – NLP lahko resnično močno poveča hitrost učenja. Predstavljajte si, če bi se znali učiti na najučinkovitejši način? Predstavljajte si, če bi bila vaša notranja nevrološka programska oprema tako učinkovita, da bi lahko v polovici časa preprosto pobrali novo znanje, ki vas zanima. No, to lahko imate, ko enkrat integrirate znanja NLP.

Nevrolingvistično programiranje pomaga tudi, da postanete vplivnejši član svoje ekipe. Vaša ekipa bi lahko bila vaša družina. Lahko so tvoji prijatelji. Lahko je vaša soseska. To je lahko vaša skupina za mreženje. To je lahko vaš poklicni krog. Lahko so drugi kolegi, s katerimi komunicirate, oddelek, ki ga vodite, ali podjetje, ki ga vodite.

Ali NLP deluje kot orodje?

NLP deluje kot orodje, s katerim lahko modelirate in reproducirate odličnost na katerem koli področju. Nevrolingvistično programiranje je v osnovi nastalo ravno preko modeliranja odličnosti na različnih področjih. In modeliranje v NLP je konkretno orodje, ki vam pomaga, da sami pridete do odličnosti na področju, ki si ga sami izberete. NLP praktik je 1. letnik NLP in je uvod tudi v modeliranje, s katerim pa se bolj intenzivno ukvarjamo v 2. letniku NLP – NLP mojster praktik.Wishlist 0
Continue Shopping