Nevroznanost.si vodi mag. Jani Prgić, ki je vodilni strokovnjak v Sloveniji za aplikativno rabo spoznanj nevroznanosti pri vodenju timov, izvajanju komunikacijskih treningov, programih za pomoč v stiski, poučevanju in delu s klienti, učenci, skupinami. Mag. Jani Prgić je tudi NLP Master Trainer (nevrolingvistično programiranje) ter NLP Master Coach, ki je študij nevrolingvističnega programiranja zaključil v Angliji, kjer je študiral tudi NLP psihoterapijo. V Sloveniji že skoraj 15 let uvaja različne uporabne metode tako v podjetjih kot v šolah in drugih javnih zavodih (NASA komunikacija za uspešno vodenje in komunikacijo, Pozitivna disciplina za razvijanje skupinske dinamike v razredu, šolska in vrstniška mediacija, didaktični pristopi s področja nevroznanosti in poučevanja idr.).

   

  Kot prvi je uspel uvajati v šolah tudi gibalne metode za dvig pozornosti ter kinestetične mize, ki še zmeraj predstavljajo novost v Sloveniji.

   

  Mag. Janija Prgića odlikuje praktično delo, zato so vsi njegovi programi, kot so Delo s terapevtskimi kartami, coaching orodja, kot sta Junakovo potovanje ali 5-stopenjsko razvijanje tima, takoj uporabni in prenosljivi v prakso.

   

  Vabljeni ste, da se nam pridružite na praktičnem izkustvenem potovanju skozi različne pristope in s tem dvignete svoje strokovno znanje na še višjo raven ter pridobite čim več osebne in psihološke svobode pri življenju in delu.

  Wishlist 0
  Continue Shopping