Šolska mediacija

Priročnik za usposabljanje šolskih in vrstniških mediatorjev prinaša bogato vsebino s področja mediacije v šoli in je prvi tak priročnik v slovenščini. Ob teoriji vsebuje tudi določene praktične napotke. Skupaj s knjigo Teorija šolske in vrstniške mediacije je priročnik za usposabljanje šolskih in vrstniških mediatorjev ena najpomembnejših strokovnih publikacij s področja mediacije v šoli v Sloveniji.

Slike so simbolične. Vsebina je zamegljena zaradi varovanja avtorskih pravic.

Shelf Wood

Thenga – Therapy Jenga

Žepnica, ki zajema več kot 1000 vprašanj za odpiranje in poglabljanje pogovora z otroki in najstniki. Preko igre otroci/najstniki odpirajo različne teme, ki so pomembne za njihov socialno-čustveni razvoj.

Slike so simbolične. Prikazanih je nekaj naključnih strani.

Shelf Wood

KLINIČNI VPRAŠALNIKI

Priporočeni klinični vprašalniki/testiranja, ki vam bodo pomagali pri oceni vašega stanja možganskega sistema, čustvenih stanj in simptomov, hormonov… Združeni vprašalniki so cenovno bolj dostopni kot posamezno izpolnjevanje kliničnih vprašalnikov.

Vsekakor vam priporočamo videoprogram v celoti, ker je dokazano najboljši program za samopomoč ob ostalih obravnavah, če ste vključeni vanje.

NEVROZNANOST IN PSIHOLOŠKO ZDRAVJE

Preusmeritev razprave z umskega zdravja na zdravje možganov spremeni vse. Ljudje začnejo svoje težave dojemati kot zdravstvene in ne moralne. Ko ljudje razumejo, da možgani nadzorujejo vse, kar počnejo, in vse, kar so, želijo boljše možgane, ki bi jim omogočili boljše življenje.

20 ur specialističnega usposabljanja s pomočjo 9 videotreningov.

ONLINE IZOBRAŽEVANJA

Neuroeducation vodi mag. Jani Prgić, ki je vodilni strokovnjak v Sloveniji za aplikativno rabo spoznanj nevroznanosti pri poučevanju in delu s klienti, v podjetjih, šolah, z odraslimi, z učenci, skupinami

Vabljeni ste, da se nam pridružite na praktičnem izkustvenem potovanju skozi različne pristope in s tem dvignete svoje strokovno znanje na še višjo raven ter pridobite čim več osebne in psihološke svobode pri življenju in delu.

Wishlist 0
Continue Shopping