NLP ONLINE

Izkoristite edinstveno priložnost in opravite NLP izobraževanje iz zavetja svojega doma.

NLP – nevrolingvistično programiranje

Učili se boste lahko v svojem tempu, program pa je zastavljen tako, da lahko greste skozenj tolikokrat, kolikor vam bo ustrezalo.

Prijavite se lahko v posamezen letnik NLP ali vse tri letnike hkrati (NLP praktik, NLP mojster praktik, NLP trener). Kdor se prijavi na vse tri stopnje hkrati, se mu obračuna dodatni 10% popust.

Izkoristite edinstveno priložnost in opravite eno stopnjo ali vse tri stopnje NLP iz zavetja svojega doma.

ONLINE IZOBRAŽEVANJA

Nevroznanost vodi mag. Jani Prgić, ki je vodilni strokovnjak v Sloveniji za aplikativno rabo spoznanj nevroznanosti pri poučevanju in delu s klienti, v podjetjih, šolah, z odraslimi, z učenci, skupinami.

Vabljeni ste, da se nam pridružite na praktičnem izkustvenem potovanju skozi različne pristope in s tem dvignete svoje strokovno znanje na še višjo raven ter pridobite čim več osebne in psihološke svobode pri življenju in delu.

Online treningi NLP praktik, NLP mojster praktik in NLP trener po mednarodni zvezi NLPEA so treningi NLP z najdaljšo tradicijo online treningov. Vsak trening je sistematičen, praktičen in ga ponovite tolikokrat, da znanja NLP dejansko usvojite. Treningi temeljijo na najboljših NLP programih svetovno znanih NLP trenerjev; Tad James, Richard Bandler, Tony Robbins, Wyat Woodsmall, John Grinder…

Vsaka vsebina NLP je predstavljena z nazornim videoposnetkom, dodani so avdio posnetki, da lahko ponavljate vsebino kjer koli in kadar koli. Vse spremlja bogato gradivo in praktične vaje. Po vsaki enoti trener NLP pregleda vaše naloge. NLP treningi potekajo v angleščini, podporo imate pri slovenskem trenerju mag. Janiju Prgiču, s katerim komunicirate v slovenščini.

Tudi cenovno je online trening NLP daleč najbolj dostopen trening NLP, v katerega lahko vstopite.

Wishlist 0
Continue Shopping