Nevrohormonske težave

Izboljšajte možgane in vaš um jim bo sledil

NEVROHORMONSKA NERAVNOVESJA

Številni zakoni razpadejo zaradi hormonskih neravnovesij, kar je žalostno, saj gre zgolj za pomanjkanje razumevanja. Ko se ponovno vzpostavi hormonsko ravnovesje, moški in ženska lahko nadaljujeta s svojim običajnim življenjem, polnim dobrega počutja in kakovostnega preživljanja časa.

Serotonin_N2

serotonin hormon sreče

SPOZNAJTE VERO

Vera, stara 42 let, je imela težave v zakonu. Bila je anksiozna, utrujena, razdražljiva, depresivna in ni mogla spati. Dve leti, preden je šla skozi naš program celostnega zdravljenja možganov, je začela piti večje količine vina. Imela je nizek libido in je hitro izgubila živce z otroki, zato je bil njen mož izredno zaskrbljen. Njen osebni zdravnik ji je za obvladovanje depresije predpisal Lexapro (selektivni inhibitor ponovnega privzema serotonina oz. SSRI), Xanax (benzodiazepin) za anksioznost in Ambien za spanje.

Nihče pa ni preveril njenih hormonov; njene ravni hormonov ščitnice (energija), testosterona (libido, razpoloženje in moč) in progesterona (občutek umirjenosti) so bile nizke. Z nadomeščanjem hormonov je uspela ukiniti vsa njena zdravila.

TESTIRANJE

Če nihče ne preverja vaših hormonskih ravni, kar se je zgodilo tudi Veri, ne boste nikoli odkrili glavnega vzroka vaših težav in vam bodo lahko diagnosticirali psihično bolezen. Če je težava v vaših hormonih, vas ne bo pozdravilo nobeno psihiatrično zdravilo.

Z vprašalniki preverite vašo hormonsko sliko. Testiranje je namenjeno oceni vaših ravni hormonov. Na podlagi tega priporočamo dodatno testiranje pri zdravniku, če vam vprašalnik pokaže, da ravni vaših hormonov niso v normalnih vrednostih.

VPRAŠALNIK O HORMONIH

za moške

VPRAŠALNIK O HORMONIH

za ženske

Wishlist 0
Continue Shopping