Revolucija komunikacije in vodenja

Spoznajte najboljši model komunikacije na svetu

Kaj ima NASA skupnega s komunikacijo?

Spoznajte najboljši model komunikacije na svetu, ki je certificiran in uporabljen s strani vesoljske agencije NASA za boljše vodenje ekip sodelavcev. Rezultati uporabe tega modela v poslovnem svetu v zadnjih letih so izjemni. Pomaga nam opazovati in razumeti svoje obnašanje, razumeti obnašanje drugih in vedeti, kako komunicirati z njimi, analizirati konflikt ali nesporazum in vedeti, kako najti rešitev.

Mednarodni model komunikacije, ki ga uporablja tudi NASA, temelji na šestih kategorijah osebnostnih tipov, pri čemer opazujemo splošne značilnosti osebnosti, veščine, šibkosti, njihovo izražanje, govor pa tudi mimiko obraza, telo, njihovo držo.

Naučimo se:

  • Identificirati najbolj učinkovit način komunikacije – določene besede, ton glasu, kretnje, izraz na obrazu.
  • Povzročiti občutek povezanosti in dobrega razmerja pri drugih.
  • Ugotoviti posameznikove psihološke potrebe, motivacijo in to uporabiti za napoved njegovega ravnanja in odločitev.
  • Razumeti izvor stresa, kako se izogniti situacijam in obnašanju ki vodi k stresu.
  • Videti, kdaj je oseba pod stresom.

Program usposabljanja je razdeljen na 4 stopnje

Dodani so rezultati iz široke raziskave o uporabnosti tega znanja na profesionalnem področju:
1. ODZIV

Pri vprašanju kako pomemben je Nasin model komunikacije za profesionalno življenje udeležencev, je bil povprečen odgovor kar 80%. Da bi ga priporočili kolegom pa je kar 95% verjetnost.

2. UČENJE

Znanje tega komunikacijskega modela pri opazovanju in dekodiranju obnašanja v službi večina uporablja 70%, za identifikacijo in upravljanje stresa in zaskrbljenosti pa spretnosti Nasinega komunikacijskega modela udeleženci uporabljajo 69%.

3. VEDENJE

Za samo-učinkovitost je učinek izobraževanja po mnenju večine kar 73%. Za preprečevanje in reševanje konfliktov v službi pa menijo, da pripomore 70%.

4. REZULTAT

Udeleženci so ocenili, da ta model 54% vpliva na zmanjševanje stresa na delovnem mestu, na medčloveške odnose v službi pa vpliva 80%.Pri ocenjevanju Nasinega modela kot profesionalno vrednost, pa so udeleženci od 5 zvezdic ocenili s 4.35.

IZVAJALEC

Usposabljanje izvaja mag. Jani Prgič, NLP mojster trener, ki ima licenco za izvajanje tega usposabljanja na področju Slovenije.

Za izvedbo ali vključitev v usposabljanje nam pišite na neuroeducation.si@gmail.com

Avtorska zaščita

Delavnica je avtorsko zaščitena in je vpisana v register avtorskih del, ki ga vodi AAS Avtorska agencija za Slovenijo. Vse formalnosti okoli avtorske zaščite in urejanja pravnih zadev v primeru kršitev vodi pravna služba, ki je speljala uradne postopke za avtorsko zaščito.

Wishlist 0
Continue Shopping