Odgovorna komunikacija

Najbolj inovativen in znanstveno podprt program za podjetja in kolektive

Eden najpomembnejših dejavnikov za uspešno sodelovanje zaposlenih in reševanje situacij, na katere dnevno naletijo pri svojem delu, je ustrezno posredovanje informacij in ustrezno odzivanje na te informacije – tudi če so le-te kritične, težavne, tudi če gre za negativne povratne informacije ipd.

Odgovorna komunikacija

Delavnica razstre skrite komunikacijske vzorce, s katerimi zaposleni ves čas vstopajo v odnose s sodelavci. Če teh vzorcev ne izboljšamo in ne ozavestimo, povzročamo odmik od odgovornosti in posledično slabše delovanje v timu.

S to delavnico boste zaposlene ne samo opolnomočili za boljše sodelovanje, ampak jim boste omogočili tudi zabavno, pozitivno druženje, v katerem se bodo še bolj povezali in na sproščen način veliko naučili.

Vsebina izobraževanja

  • 4 splošni vedenjski vzorci, ki vplivajo na dinamiko odnosov in komunikacijo.
  • Kateri trije pristopi v komunikaciji poslabšajo situacijo, namesto da bi jo izboljšali.
  • Zakaj je iskrenost pomembna in zakaj težko zaživi v odnosih?
  • Kako vpeljati iskrenost na delovnem mestu – praksa iz podjetij, kot so Google, Apple…
  • Kako preseči obrambne mehanizme v komunikaciji.
  • Kako je odprava obrambnih mehanizmov v lastnem vedenju povezana s tem, da nas ljudje dojemajo kot kompetentne, zaupanja vredne osebe.

Cilj delavnice

  • Povezati zaposlene med seboj.
  • Pripomoči k izboljšanju njihovega medsebojnega sodelovanja in komuniciranja tudi v težkih ter stresnih situacijah.
  • Sprostiti in nasmejati zaposlene, hkrati pa jim nastaviti ogledalo za njihovo vedenje z namenom izboljšanja le-tega.
  • Izboljšati njihovo delovanje na delovnem mestu in doma.

Trajanje in način izvedbe

Dolžina delavnice je odvisna od želj naročnika.

Najpogostejša oblika je 2-urna delavnica, ker jo uporabijo za izboljšanje klime v kolektivu, dvig motivacije, tudi v sklopu različnih zaključkov, učenja na zabaven način, dvig pozitivnega vzdušja, popestritev dogodkov idr.

IZVAJALEC

Mag. Jani Prgić je s to delavnico gostoval v številnih podjetjih in drugih organizacijah. Na željo vam posredujemo tudi naše reference ter kontaktne osebe. Pišite nam za ponudbo na neuroeducation.si@gmail.com

Avtorska zaščita

Delavnica je avtorsko zaščitena in je vpisana v register avtorskih del, ki ga vodi AAS Avtorska agencija za Slovenijo. Vse formalnosti okoli avtorske zaščite in urejanja pravnih zadev v primeru kršitev vodi pravna služba, ki je speljala uradne postopke za avtorsko zaščito.

Wishlist 0
Continue Shopping