NASA komunikacijski model

je danes prisoten že v 50 državah po vsem svetu.

Začnite uporabljati najučinkovitejšo metodologijo za razumevanje globinske strukture osebnosti.

REVOLUCIJA VODENJA IN KOMUNIKACIJE

s pomočjo NASA komunikacijskega modela.

Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi lahko uganili, kaj si drugi mislijo in kaj hočejo? Kaj jih motivira? Zakaj so ljudje v stresu in konfliktih? Kako analizirati in razumeti svoje potrebe, a tudi razumeti vedenje drugih ljudi, da bi učinkovito komunicirali s sogovornikom?

Znanost vam lahko da odgovore na vsa ta vprašanja!

PCM (Process Communication Model) je dokazano najboljši model komunikacije na svetu in je certificiran in uporabljen s strani vesoljske agencije NASA za boljše vodenje ekip sodelavcev. Rezultati uporabe tega modela v poslovnem svetu v zadnjih letih so izjemni. Temelji na znanstvenih dognanjih in so ga preverjali na številnih svetovnih univerzah. Testiranje po PCM modelu velja za daleč najbolj natančno testiranje s področja osebnostnih tipov, komunikacije, motivacijskih dejavnikov, psiholoških potreb, osebnih stresorjev itd. Naš trener mag. Jani Prgić je licenciran PCM trener in pokriva področje v Sloveniji in tujini (PCM Slovenija).

NASIN psihiater Dr. Terry McGuire je uporabljal Process Communication Model, da je kandidate lahko uvrščal v eno od šestih kategorij osebnostnih tipov. Opazoval je splošne značilnosti osebnosti, veščine, šibkosti, njihovo izražanje, govor pa tudi mimiko obraza, telo, njihovo držo. Po samo desetih minutah je PCM pristop razkril toliko ali še več o kandidatih, kot standardni psihološki intervju razkrije v več urah. Zato danes marsikdo pozna PCM tudi pod imenom Nasa komunikacijski model.

NASA komunikacijski model je danes prisoten že v 50 državah po vsem svetu.

NASA je v sodelovanju s 37 univerzami po celem svetu pomagala velikemu številu ljudi izboljšati svoj vpliv in komunikacijske sposobnosti, ne glede na vrsto in opis dela, s katerim se ukvarjajo. Ta model je vodilno psihometrično orodje za razvoj timov in posameznikov, ki pojasnjuje, kako in zakaj ljudje komunicirajo.

Gre za zelo praktično orodje, ki ga lahko uporabite takoj, ko se ga naučite, in je zelo koristno za komunikacijo z zaposlenimi, strankami, prijatelji in družino.

NASA komunikacijski model je inovativen model, ki vam omogoča razumevanje globine osebnostne strukture. NASA ga je pri usposabljanju in selekciji astronavtov uporabljala že 20 let, preden so ga v sodelovanju z univerzami po celem svetu prenesli v rabo v številna znana podjetja, v javno upravo, šolstvo, zdravstvo in širšo javno rabo.

Nekaj globalnih podjetij, kjer se NASA komunikacijski model uporablja že vrsto let:

NASA komunikacijski model lahko uporabite vsakič, ko komunicirate, rezultat ne bo izostal. Nikoli! Dobrodošli v svetu prilagodljive komunikacije!

KJE LAHKO UPORABITE NASIN KOMUNIKACIJSKI MODEL?

 • Na vseh področjih – poslovni svet, šolstvo, poučevanje, zdravstvo, svetovalno delo, vodenje tima, izvajanje coachinga, terapije idr.
 • Vodenje ekipe in še boljše sodelovanje ter komunikacija z zaposlenimi ter uporabniki.
 • Bolje spoznate sebe, svoje potrebe, stresne faze, motivacijske, komunikacijske in vedenjske vzorce.
 • Izboljšanje odnosov na vseh področjih.
 • Ni mej pri uporabi!

KAJ DOBITE V SKLOPU USPOSABLJANJA?

3-dnevni praktični trening in takojšnjo uporabo v svojem poslovnem in zasebnem življenju.
Poglobljeno testiranje za vaš osebni profil, ki vam da:
 • Individualno poročilo na 40 straneh, pridobljeno po izpolnjevanju spletnega vprašalnika, zagotavlja izčrpne in točne informacije o osebnem profilu osebe.
 • Vaša edinstvena osebnostna struktura.
 • Vaše prednosti in slabosti.
 • Vaši zaznavni okviri in sposobnost spreminjanja zornega kota.
 • Deli osebnosti, s katerimi usmerjate druge, skrbite za druge in uspešno komunicirate.
 • Vaše najljubše vrste interakcij.
 • Vaše psihološke potrebe in motivatorji za osebni in poklicni uspeh.
 • Vaši edinstveni vzorci stresa, ki lahko sabotirajo vaš osebni in poklicni uspeh.
 • Vaš osebni akcijski načrt za zdravo, srečno in kakovostno poklicno ter osebno življenje.

Kdo vas bo strokovno vodil skozi praktični trening NASA komunikacije?

Mag. Jani Prgič je nosilec licence za NASA komunikacijski model v Sloveniji (deluje tudi v sosednjih državah na področju NASA komunikacijskega modela). V preteklih letih je sodeloval s številnimi podjetji, kjer usposablja vodstvene kadre na področju NASA komunikacijskega modela in je licenciran tudi za testiranje.

V letu 2022 je uspel doseči, da je zdaj v Sloveniji ta edinstven komunikacijski in osebnostni model v Sloveniji dostopen tudi javnim zavodom, kot so šole, centri za socialno delo, zdravstveni domovi ipd. Ker ima široko znanje tudi z drugih področij (NLP mojster trener, NLP mojster coach, zaključeni študiji družinske terapije in mediacije ter psihoterapije), je njegovo podajanje vsebine dvignjeno na še višji nivo.

LOKACIJE IN TERMINI USPOSABLJANJ

za leto 2024

Žalec | 12. in 13. marec 2024

Za prijavo pišite na neuroeducation.si@gmail.com ali neposredno trenerju na jani.prgic@gmail.com.

Process Communication Model®

Process Communication Model® je večkrat nagrajen model na področju predvidevanja človeške komunikacije in vedenje, ki je bil razvit s strani kliničnega psihologa Dr. Taibi Kahlerja v sodelovanju z vesoljsko agencijo NASA.

PCM® nam pomaga razumeti osnovne motivacijske vzgibe, ki poganjajo človeško vedenje. Nudi celovit nabor prilagodljivih veščin za vzpostavljnaje pozitivnih povezav, motivacijo ter izboljšano sodelovanje znotraj timov.

Je edini komunikacijski model na svetu, ki pomaga predvideti vzorce stresnega vedenja pri drugih ljudeh in nas nauči, kako učinkovito prilagoditi našo komunikacijo in vedenje z namenom, da lahko povezovalno komuniciramo tudi v težkih situacijah in s konfliktnimi osebami.

PCM® – vaša unikatna prednost pri vodenju in vzpostavljanju kulture podjetja!
 • Pomaga nam identificirati najbolj učinkovit način komunikacije s komerkoli.
 • Nauči nas govoriti jezik drugih in boljše razumevati lastno vedenje ter vedenje drugih.
 • Razumevanje izvora stresnih vedenj in uporaba primerne komunikacije za ponovno vzpostavitev ravnovesja.

Revolucionarno osebnostno profiliranje Process Communication Model®

S pomočjo osebnostnega testa boste prepoznali svoj vedenjski profil in na podlagi svoje edinstvene vedenjske strukture lažje razumeli vedenje ljudi, ki vas obdajajo.

Na podlagi rezultatov osebnostnega testa boste odkrili psihološke potrebe, stresne faze, motivacijske, komunikacijske in vedenjske vzorce vas in vaših zaposlenih.

Po opravljenih osebnostnih testih boste prejeli praktično usposabljanje, po katerem boste lahko takoj pričeli z uporabo novega znanja tako v poklicnem kot zasebnem življenju.

98%

udeležencev

Rezultati so pokazali pomemben, trajen in pozitiven učinek.

»PCM model je bolj uporaben kot katerikoli drugi model osebnosti in komunikacije!«

(Vir: Rezultati triletne študije Univerze Indiana State o vplivu modela v različnih državah in Transnacionalne evropske študije, objavljene leta 2021)

Razumite, da boste razumljeni.

 • Imajo vaši zaposleni težave pri sodelovanju?
 • Ne veste kako določene osebe motivirati za dosego skupnih ciljev?
 • Si želite odreagirati povezovalno in samozavestno tudi s konfliktimi osebami in v težkih situacijah?
Skozi usposabljanje Process Communication Model® boste:
 • Pridobili rezultat vaše edinstvene osebnostne strukture.
 • Prepoznali najboljši način vodenja vašega tima in vaših zaposlenih.
 • Spoznali osnovne motivacijske vzgibe, ki poganjajo vedenje vaših zaposlenih.
 • Prepoznali vzorce stresnega vedenja vaših zaposlenih in se z uporabo prilagodljive komunikacije in vedenja naučili ponovno vzpostavljati ravnovesje.
Wishlist 0
Continue Shopping